Mijn boeken

1. Prooi
€ 19,90 2
2. Serpent
€ 19,90 2
4. Paniek
€ 19,90 2

(bij bestelling op deze website ontvangt u een gesigneerd exemplaar)


Commentaren: 3
 • #3

  Wilma (woensdag, 18 september 2019 08:40)

  Ik heb net het boek Prooi uit. Eerder heb ik het boek Serpent gelezen. De hoofdpersoon van Prooi vond ik interessanter, moediger en kwam qua karakter meer naar voren, dan Jonathan uit de Serpent. Jonathan leerde je alleen werkgerelateerd kennen. En Andrew leer je, als lezer, ook kennen als persoon, wat hem bewoog. Hoewel ik beide boeken erg leuk en spannend vond om te lezen, vond ik Prooi een dikke 9 en Serpent een 7. Ben heel benieuwd naar je volgende boeken en ga je zeker aanbevelen!

 • #2

  Marc Visser (woensdag, 06 maart 2019 21:39)

  Schitterende boeken. Ik heb net het boek 'Serpent' uitgelezen. 'Prooi' en Ruinencirkel' had ik al eerder gelezen. 'Serpent' is een spannend boek over het kwade in deze wereld, maar ook over de liefde en vergeving van God. Een heel apart, spannend en intrigerend boek. Het volgende boek ga ik zeker lezen!

 • #1

  Arie-Jan Krijgsman (donderdag, 20 september 2018 20:50)

  Ik heb uw allereerste boek 'prooi' gelezen. Ik moet zeggen dat ik het een heel erg mooi boek vond. Ik ben niet zo van het lezen, maar dit boek heb ik in een paar dagen uitgelezen. Complimenten voor uw stijl van schrijven. Het maakt het spannend en interessant tegelijk, dus een erg geschikt boek voor jongeren en ouderen.