ISBN: 9789033124679

Prijs: EUR 19,90

Verschenen: juni 2012

Uitvoering: paperback

Gesigneerd: ja

Aantal pagina's: 319

Uitgeverij: Den Hertog

Samenvatting:

Andrew Smith heeft als commando vele missies uitgevoerd in brandhaarden over de hele wereld. Onder geheimzinnige omstandigheden is hij uit actieve militaire dienst ontslagen en als politieman gestationeerd in het Canadese dorpje Waterton. Rond middernacht wordt Waterton geconfronteerd met een uitzonderlijk natuurverschijnsel. Bovendien worden de bewoners opgeschrikt door een angstschreeuw die het ergste doet vermoeden. Iets is Waterton binnengedrongen.
Al snel blijkt dat een toenemend aantal slachtoffers te betreuren is. Mensen verdwijnen onder onverklaarbare omstandigheden en laten sporen achter die duiden op extreem geweld. In de chaos die ontstaat, neemt Andrew de leiding van het dorpje op zich.
Susan Vanderbilt verricht baanbrekend wetenschappelijk werk bij een bacteriologisch onderzoek. Zij is onder de indruk van haar plaatsgenoot Andrew Smith en biedt hem haar hulp aan bij het oplossen van de mysterieuze gebeurtenissen. Hun samenwerking leidt tot meer dan het vaststellen van schokkende feiten.

 


1. Prooi

Roman 'Prooi' (gesigneerd!)

€ 23,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1
Commentaren: 1
  • #1

    Henri Venema (zaterdag, 07 januari 2023 19:11)

    Goed boek!!
    Mooi met een kleine christelijke tint